Friday, May 22, 2009

Coming Soon ... Gambar2 Kota Singapore ...

Masih ada 2 hari di Kota Singapore, jadi saya akn upload pelbagai fotoshot yg sa ambil semasa berada disini ... cuma saya terkilan sebab saya lupa sgttttt bawa tripod sedangkan penting utk mengambil cahaya2 dari bangunan2 tinggi d Kota Singapore pada waktu malam .... saya terpaksa bergantung kepada tahap ke"statikan" tangan saya dari bergegar semasa membuat shot mlm huhuhu lihat saja contoh pic waktu mlm yg saya ambil dibawah ini ..... pasti lebih cantik kalau guna tripod .. lepas tu utk edit dia guna laptop pun satu masalah sebab skrin laptop guna filter cahaya .. jadi bila tengo d skrin desktop mesti cahaya dia lebih terang ( sa pun nda pasti ) jadi saya nda payahlah edit2 ni kalau masih d singapore ... nanti saja saya upload bila sudah balik kiki ...

Photobucket

Photobucket

4 comments:

  1. ok pun ADA STYLE....

    ReplyDelete
  2. Bah TQ lah kalau ada style hehe

    ReplyDelete
  3. best tak gi spore? planning to go there....i tink u should go to tangkuban parahu n take the piccas there....u will love the scenery all the way to tangkuban n the place itself....so beautiful...amazing...

    ReplyDelete